Herroepingsrecht

Bij de aankoop van onze unieke softwarelicenties, waarbij elke licentie individueel wordt gegenereerd en per e-mail naar de klant wordt verzonden, geldt dat zodra de licentie is gegenereerd en geleverd, de aankoop als definitief wordt beschouwd. De klant erkent en aanvaardt dat hij of zij niet langer het recht heeft om de licentie te annuleren of enige vorm van restitutie te eisen.

Dit beleid is gebaseerd op het feit dat elke licentie uniek is, en de klant heeft de mogelijkheid gehad om de product beschrijving zorgvuldig door te nemen voordat tot aankoop is overgegaan. Onze product beschrijvingen zijn gedetailleerd en informatief, en wij streven ernaar om onze klanten zo duidelijk mogelijk te informeren over de aard en kenmerken van de softwarelicenties die zij aanschaffen.

Indien er zich echter problemen voordoen met de werking van de licentie, ondervindt de klant problemen bij de installatie of andere functionele kwesties ervaart, staat ons supportteam klaar om bij te dragen aan het oplossen van deze problemen. De klant wordt aangemoedigd om onmiddellijk contact op te nemen met ons supportteam, zodat wij de kwestie grondig kunnen onderzoeken en streven naar een werkende oplossing.

Wij streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen en zijn bereid om technische ondersteuning te bieden bij eventuele problemen. Ons beleid is erop gericht om klanten in staat te stellen om gebruik te maken van de aangeschafte softwarelicentie op een bevredigende en functionele wijze.

 

Hoofd Menu